sâmbătă, 26 aprilie 2014

Coperta agenda din piele Urban Office






 

Coperta agenda, din piele naturala de vitel, culoare neagra.
Dimensiuni ajustabile functie de solicitare. Acest model dispune de cate 10 slot-uri pentru carti de vizita, documente, etc.

Se poate reatasa unei alte agende in fiecare an, intrucat este detasabila!

Se poate: personaliza, schimba culoarea si textura pielii, sistemul de inchidere, cusatura, etc.

Daca va intereseaza si alte produse de marochinarie, ma puteti contacta si pentru: coperta agenda, coperta menu restaurant, port-chei, portofel barbatesc si de dama, etui, mape, serviete, brauri decorate, tolbe de vanatoare, recuzita filme/teatru, etc. Acestea sunt lucrate cu maiestrie in Romania, de tatal meu, prezent in acest domeniu de peste 30 de ani. Anii de experienta dobanditi in domeniul creatiei si designului se oglindesc in calitatea garantata a articolelor lucrate. Dispunem de logistica pentru executarea de serii, pentru persoane juridice (agentii de publicitate, restaurante, hoteluri, agentii de turism, birouri de avocatura, teatru si televiziune, etc). Mentionez ca toate produsele sunt lucrate din piele naturala.
 Niciun articol nu se afla pe stoc, se vor confectiona in urma comenzilor. Coletele se expediaza prin curierat rapid cu plata ramburs, cheltuielile de transport fiind suportate de catre client. Pentru comenzi mai mari, se poate asigura si transport personal.

Mai multe detalii la +40 737 472 022, portofelepiele@gmail.com  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu